Rólunk

Rajongunk azért, amit csinálunk, rajongunk a fürdésért, a színekért, az illatokért, rajongunk az egész világért. Minden szegletébe el szeretnénk jutni és mindenhonnan szeretnénk elhozni neked valamit.És a legfontosabb, hogy szeretnénk téged boldoggá tenni, mert boldognak lenni jó.

Lépj be hát a Hello birodalmába, mi kinyitjuk neked a világot, hogy te nyugodtan magadra zárhasd a fürdőszobád ajtaját! Ha kérdésed van írj nekünk, boldogok leszünk, ha segíthetünk!

Nekünk természetes, hogy ha fürdésről van szó, akkor a Hello-t választjuk, és szeretnénk, ha neked is az lenne.

Próbáld ki bármelyik Hello-t, vedd kézbe, szívd be az illatát, kend magadra, merülj el benne, és azonnal érezni, tudni fogod, hogy ez jó neked!

Természetes, hogy természetes összetevőket használunk, hiszen a fürdés eleve a harmóniáról szól, és ellenkezik a szellemiségével minden, ami természetellenes. Minden termékünk vegán, azaz főleg növényi összetevőket tartalmaz. A szuper összetevők azonban csak a kezdet, a receptúra, a szín, az illat és a tapintás együtt adják a legfontosabbat: az élményt.

Szóval, hidd el, tényleg a legjobbat szeretnénk nyújtani neked. Hagyd magad inspirálni és merülj el a Hello világában...